Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

To abc εδωσε full season στο Οnce Upon A Time!


Ναι ειναι αληθεια μονο 2 επεισοδια πεχτηκαν βεβαια αλλα απο οτι φαινεται το abc ενθουσιαστηκε με τα ψηλα νουμερα των 2 πρωτων επεισοδιων και θα εχει συνολικα 22 επεισοδια! Μακαρι η σειρα να συνεχισει ετσι και να εχουμε και 2η σεζον!

4 σχόλια:

  1. Πάντως εγω για να λέω και την αλήθεια, δεν θα ήθελα να το τραβήξουν υπερβολικά και μετά να δείξουν άλλα νταλλον μονο και μονο για τηλεθεαση κ για μανευ.
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν βρισκω να χει καποια μεγαλη πλοκη! Θα προτιμουσα να τελειωσει σε 1 ή 2 σεζον επικα, παρα σε 3-4 ασχημα. Δηλαδη ποσο να το τραβηξουν; Βεβαια δεν ξερω γιατι κ καποιος που θα εβλεπε τα πρωτα επεισοδια του Lost το ίδιο θα έλεγε οποτε μακαρι να βγω ψευτης για μ αρεσει πολυ η σειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι αν το τραβηξουν να το τραβηξουν σωστα και χωρις μεγαλες τρυπες! κοιτα αυτοι ξερουν τι θα κανουν πιστευω πως για να αρχισουν μια σειρα θα εχουν στο μυαλο τους στορυ τουλαχιστον για 2 σεζον! πιστευω πως αυτο ειναι παντως πολυ προσεγμενο και απο οτι φαινεται θα προσπαθησουν να μην επαναλαβουν τα λαθη του λοστ! ειδομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wraia nea. h seira einai foberh kai aksize na ananeothei gia 22 epeisodia.
    kai emena den mou fenete me auto to story oti mporei na to trabiksoun pano apo 2 season alla tha doume...as elpisoume prws to paron oti h prwth season tha sinexisei toso kala oso arxise

    ΑπάντησηΔιαγραφή