Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αναλυση και σχολια για το 10ο επεισοδιο "7:15 AM"

Στο 10ο επεισοδιο ειδαμε...




Στον κοσμο μας:
-Τον νεο τυπο στο Στοριμπρουκ να μιλα με τον Χενρι για ενα μυστηριωδες κουτι που κουβαλα μαζι του.
-Την Μαιρη Μαργκαρετ να εχει ακομα τον Ντειβιντ στο μυαλο της και να τον ακολουθα.
-Την Ρετζινα να λεει στην Εμμα πως ανησυχει για τον νεο κατοικο της πολης.
-Την Μαιρη Μαργκαρετ να σωζει ενα πληγωμενο αποδημιτικο περιστερι και να προσπαθει να βρει το σμηνος του γιατι αλλιως θα μεινει μονο του πισω χωρις να μπορει να επιβιωσει,ενω μια μεγαλη καταιγιδα ερχεται.
-Στην προσπαθεια της, η Μαιρη Μαργκαρετ, πεφτει απο ενα γκρεμο και τη σωζει ο Ντειβιντ που την ακολουθησε για να τη βοηθισει αφου ερχεται η καταιγιδα...
-Η καταιγιδα ξεκινα και οι 2 τους μπαινουν σε ενα εγκαταλελειμενο σπιτι οπου εκφραζουν τα συναισθηματα τους.
-Στο μεταξυ η Εμμα ζητα απο τον "καινουργιο" να της πει τι περιεχει μεσα το κουτι του και εκεινος της ζητα να πιει ενα ποτο μαζι του για να της πει! Τελικα της δειχνει πως μεσα υπαρχει μια γραφομηχανη!
-Τελος ενω ο Ντειβιντ υποσχεται στην γυναικα του να ξαναπροσπαθησουν φιλιεται με τη Μαιρη Μαργκαρετ και η Ρετζινα τους βλεπει...

Στον κοσμο των παραμυθιων:
-Η κοκκινοσκουφιτσα περνει φαγητο στη Χιονατη και της λεει πως πρεπει να ξεχασει τον Πριγκηπα γιατι ο γαμος του ερχεται συντομα και της λεει πως ο μονος τροπος ειναι να επισκεφθει εναν που μπορει να κανει τα παντα! Τον Ραμπελστιλτσκιν!
-Η Χιονατη επισκεφτεται τον Ραμπελστιλτσκιν και αυτος της δεινει ενα φιλτρο που ειναι για να ξεχασει για παντα τον Ντειβιντ! Το ανταλλαγμα του ηταν να παρει λιγες τριχες απο τα μαλλια της!
-Η Χιονατη ομως παραλαμβανει ενα γραμμα απο τον Πριγκηπα που της λεει πως δεν θα παντρεφτει αν αυτη παει στο παλατι και του το ζητησει! Ομως στην προσπαθεια της την πιανουν και βρισκεται στο κελι με εναν απο τους 7 νανους τον Γκρινιαρη!
-Ενω ενας αλλος νανος τους σωζει τελικα πιανουν τη Χιονατη και ο βασιλιας λεει σε αυτη πως αν δεν πει στον Πριγκηπα πως δεν τον αγαπα θα τον σκοτωσει και της αποκαλυπτει πως δεν ειναι ο πραγματικος γιος του!
-Η Χιονατη υπακουει στον βασιλια και λεει στον Πριγκηπα ψεματα! Αυτος τελικα ακυρωνει τον γαμο και ενω οι νανοι το λενε στη Χιονατη διαπυστωνουν πως εκεινη ηπιε το φιλτρο και τα ξεχασε ολα για τον Πριγκηπα!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
- Τι εκανε η Χιονατη στη κακια μαγισσα?

-Τι θελει ο κ.Γκολντ απο την Εμμα?

-Ο Χενρι εχει σχεση με τον πατερα της μαγισσας?


-Ποιος ειναι ο νεος τυπος στο Στορυμπρουκ? Ειναι αυτος που εγραψε το βιβλιο που εχει ο Χενρι?

-Τι θα κανει η Ρετζινα τωρα στον Ντειβιντ και την Μαιρη Μαργκαρετ?

-Ξεχασε τα παντα η Χιονατη? Πως θα θυμηθει?

Βαθμολογια: 9/10


Παιδια δε ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσε τελικα το επεισοδιο! Ειχε αρκετες εξελιξεις στο χωρο των παραμυθιων και το μυστηριο του νεου τυπου εξελισσεται πολυ ωραια, μας γεμιζει ερωτησεις!



2 σχόλια:

  1. to epeisodio ehtan polu kalo...oxi ekseretiko alla kalo, mou aresei para polu o tropos pou enonoun ton paramithokosmo me ton pragmatiko kosmo (p.x. me to peristeri)

    telika oi nanoi htan 8!!!!! auto kai na einai anatroph xaxaxaxaxa

    o neo tupos me to mhxanakhs poios na einai arage? isws auto pou egrapse to paramith? polu mhstirios einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω μια ερώτηση? Κόλλησα, είδα με μιας , μια ολόκληρη μέρα 14 επεισόδια, αν είανι δυνατόν, και στο τέλος ξενέρωσα, πότε θα βγούν τα άλλα που έμεινα σα χαζή να περιμένω? Ξέρει επίσης κανείς πόσα ακόμα επεισόδια θα έχει? δηλαδή αν θα τελειώσει φέτος? Πείτε μου θα σκάσω!!!!!!!!χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή