Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ακομα ενα spoiler για το 1x12!

 Ο Giancarlo Esposito μας δινει ενα σποιλερ...




Giancarlo Esposito reveals that this episode will also have some explosive interactions in present day Storybrooke.
“I have a great storyline coming up,” he tells EOnline. “Next week you’re going to see some fireworks between Sidney and the Evil Queen (Lana Parrilla).”
--> Το νεο επεισοδιο θα εχει πολυ δυνατες εξελιξεις στον "κοσμο μας" και οτι ο Σιντνει θα τσακωθει με την Regina!

2 σχόλια:

  1. γεια σας παιδιά πριν λίγο καιρό ανακάλυψα το blog σας πολύ καλό. Την σειρά δεν την έχω δει ακόμα λογικά μόλις τελειώσει η 1η season θα το αρχίσω . Ήθελα να ρωτήσω κάτι σε πόσα επεισόδια έχει παίξει ο Giancarlo Esposito και αν ο ρόλος του είναι μεγάλος.

    Υ.Γ checarete εδώ παιδιά http://breakingbad-greek.blogspot.com/ είναι το blog μου για άλλη μια τεράστια σειρά το Breaking Bad βάλτε με στα συνεργαζόμενα blog και ανταποδίδω. Τhanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Giancarlo ειναι ο μαγικος καθρευτης της κακιας βασιλισσας... Τον βλέπουμε να έχει μια παραγραφο στα κειμενα σχεδον καθε επισοδειου... Για ολα τα παραμυθια αφιερωνει μερικα επισοδεια που μιλαει για τους χαραχτηρες...Τωρα που το σκευτομαι τον βλεπουμε και συχνα στον παραμυθοκοσμο στην κακια βασιλισσα με λιγα λογια εαν εισαι fan του τον ευχαριστιεσε... ΤΟ επισοδειο 11 (Καρπος απτην μηλια του σκοτους) μαθενουμε την δικη του ιστορια... Αξιζει παρα παρα παρα πολυ η σειρα... Δες την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή