Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ανάλυση - Σχόλια - 1χ14


Διαβάστε παρακάτω μόνο εαν έχετε δεί το επεισόδιο :
ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

2 νεράιδες ταξιδεύουν στα σύννεφα και η μία από αυτές είναι αρκετά αδέξια. Της πέφτει λίγο νεραιδόσκονη η οποία ήταν αρκετή για να γεννηθεί πρόωρα ένας νάνος. Ο "ονειροπόλος" λοιπόν ισχυρίζεται ότι είδε μια γυναίκα όταν γεννήθηκε αλλά η ζωή των νάνων είναι μακρυά από γυναίκες. Όμως την γνωρίζει και την θυμάται! Την βοηθάει και γνωρίζονται μεταξύ τους σιγά σιγά. Κανονίζουν  ένα βράδυ να φύγουν οι 2 τους και να ταξιδέψουν στον κόσμο! Αποχαιρετά τα αδέρφια του και όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς. Η δασκάλα της Νόβα σταματά τον Dreamy και δεν τον αφήνει να φύγει μαζί της με τα λόγια που του λέει. Έτσι αποφασίζει να "χωρίσει" με την νεράιδα και δεν φεύγει μαζί της. Το όνομά του αλλάζει και πλέον λέγεται "Γκρινιάρης"!


KΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η Mερυ Μαργκαρετ είναι υπεύθυνη για την Μέρα των Ανθρακωρύχων και ζητά εθελοντική βοήθεια από τους κατοίκους του Στορυμπρουκ αλλά οι περισσότεροι την περιφρονούν. Ο Λιρόι της μιλάει άσχημα και την αποκαλεί "πόρνη της πόλης" βάζοντας της πολλές τύψεις. Ο νάνος φαίνεται να έχει τσιμπηθεί με μια γυναίκα από τις εθελοντικές εργασίες και προσφέρεται και ο ίδιος τελικά να βοηθήσει! Μαζί με την Μερυ προσπαθούν να πουλήσουν κεριά μάταια όμως. Προσπαθεί να βρεί χρήματα για να κρατήσει την καλόγρια κοντά του! Αυτό όμως είναι αδύνατο και πολύ δύσκολο καθώς τα λεφτά είναι πάρα πολλά και ο Gold δεν κάνει πίσω. Με έναν πανέξυπνο τρόπο ο Λιρόι πουλάει όλα τα κεριά και κερδίζει την καρδιά της Άστριντ! Εν τω μεταξύ η Έμμα βρίσκει εγκαταλελειμμένο το τρακαρισμένο αυτοκίνητο της Κάθριν και η ίδια είναι αγνοούμενη χωρίς να ξερει τίποτα ο David. Η δήμαρχος με έναν περίεργο τρόπο προσπαθεί να κάνει ένοχο τον David. Έτσι η Εμμα αναγκάζεται να τον συλλάβει θεωρώντας αυτόν υπεύθυνο για τον χαμό της πρώην του.

5 σχόλια:

  1. Ήταν ένα καλό επεισόδιο αλλά όταν δεν έχει πολύ Mr Gold κάτι μου λείπει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kai mena den me en8ousiase paroti to grafei o Edward Kitsis pou den einai mono ellhnaras :P EINAI KAI O KALUTEROS SENARIOGRAFOS, alla to epomeno episodeio prepei na kanei patago, ean exei idika polu mr gold kai kakia basilissa!! 8a einai makran to kalutero!

      Διαγραφή
  2. twra telutaia exoun pesei ligo ta epeisodia h mou fenete? mas exei sinithisei h seira se ekseretika epeisodia kai tora telutaia kanei mia mikrh kilia (dld eki pou h seira htan sto 9-10 exei pesei sto 7-8)...nomizw apo to epeiomeno epeisodio tha ksanaparoume ta pano mas.
    htan ena autoteles sumpathitiko epeisodio, mou arese pou sthn arxh to onoma tou nanou htan oniropolos....kai etsi opos ekselixtikan ta pragmata egine o gkriniarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sumfwnw apoluta pws meta to eksairetiko 10 xalase ligo!!! To kalo einai pws apo dw kai pera oxi 8a beltionetai apla 8a einai kataplixtika!!!

      Διαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω ότι το στόρυ Μέρι-Μάργκαρετ και Ντέιβιντ ρίχνει λίγο τη σειρά... Και γενικά πολλά love story πέφτουν με λίγη σημασία! Ας κρατήσουν το Belle-Rumpelstilskin και ας αφήσουν όλα τ' άλλα!
    Άμα πάει για 2η σεζόν ελπίζω να ασχολούνται με άλλους χαρακτήρες και όχι πάλι με Χιονάτη και Πρίγκηπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή