Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τον Ιούνιο η Angelina Jolie γίνεται κακιά μάγισσα !


Το ζωντανής δράσης remake της ταινίας κινουμένων σχεδίων του Disney "Ωραία Κοιμωμένη" αρχίζει γυρίσματα τον Ιούνιο, με την Angelina Jolie στον πρωταγωνιστικό ρόλο της κακιάς μάγισσας ονόματι Maleficent.
Η Angelina Jolie θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Maleficent", το remake του "Ωραία Κοιμωμένη", στο οποίο η αφήγηση θα επικεντρωθεί στη μάγισσα. Τα γυρίσματα αρχίζουν τον Ιούνιο στο Λονδίνο.
 
Την Ωραία Κοιμωμένη είναι πιθανό να παίξει η Elle Fanning, η μικρότερη αδερφή της Dakota Fanning που έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως ο Tom Cruise και ο Denzel Washington. Τη σκηνοθεσία της ταινίας είχε αρχικά αναλάβει ο Tim Burton, όμως τώρα πέρασε στα χέρια του Robert Stromberg. O Stromberg ήταν υπεύθυνος παραγωγής στα "Avatar" και "Alice in WonderLand", για τα όποια πήρε Oscar για το Art Direction.
Η Jolie έχει αναφέρει πως αυτό που την τράβηξε σε αυτή τη δουλειά είναι το διαφορετικό από την κλασική βερσιόν σενάριο και η ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην Ωραία Κοιμωμένη και την κακία μάγισσα Maleficent. Όπως έχει πει, τα παιδιά της υποστηρίζουν τη συμμετοχή της στη ταινία 100% και ορισμένες φορές την αποκαλούν "mom-elicent".

Πηγή : Cosmo.gr

1 σχόλιο:

  1. Basika den exei sxesh me to once... Alla to o,ti latreuw ta paramu8ia kai thn disney me kanei xaroumeno :P aLLA APO PANTOU KAINOURGIA PARAMU8IA.... MALLON EINAI H EPOXH POU TA XREIAZOMASTE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή