Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη του Raphael Sbarge!!


Ο Raphael Sbarge έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Wetpaint Entertainment.Μας μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς καθώς και για τον χαρακτήρα που υποδύεται...


Ο θάνατος του σερίφη Graham δεν θα είναι το μόνο σοκαριστικό που περιμένουμε να δούμε στο once upon a time αυτήν την σεζόν σύμφωνα με τον ηθοποιό Raphael Sbarge ( Archie Hopper-Jimini Cricket ) στην συνέντευξη του στο Wetpaint Entertainment.Σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα υπάρχουν πολλές ακόμα εκπλήξεις πρίν τελειώσει η πρώτη σεζόν του once upon a time.O Raphael μας προιδεάζει ότι στα επόμενα επεισόδια θα υπάρχουν εξελίξεις για τους χαρακτήρες της σειράς και τον λόγο τον οποίο δεν είναι κανείς ασφαλής στο Storybrook.  


                 Wetpaint Entertainment : Τι περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια?

Raphael Sbarge : Προφανώς δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι πρόκειται να γίνει.Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως οι σεναριογράφοι της σειράς βασίζονται στους χαρακτήρες και αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι να τους εξελίξουν πλήρως.Το καλό με αυτό είναι ότι έτσι έχουμε ένα βαθύτερο νόημα και μια πλούσια ιστορία.Επίσης αυτό που συμβαίνει είναι ότι το καλό και το κακό θα έρθουν σε σύγκρουση και πιθανώς αναμένετε κάποιο συναρπαστικό αποκορύφωμα. 
                           
                          Wetpaint Entertainment : Πόσο σύντομα θα συμβεί αυτό?

Raphael Sbarge : Δεν μπορώ να το αποκαλύψω αυτό αλλά οι σεναριογράφοι συνεχίζουν να με ξαφνιάζουν -όπως ο θάνατος του σερίφη- 
                           
                           Wetpaint Entertainment : Πόσο σοκαριστικό ήταν αυτό?

Raphael Sbarge : Αυτό που έκαναν ήταν να δώσουν σε όλους μας την αίσθηση του ρίσκου.Παίρνεις έναν χαρακτήρα,τον οποίο συμπαθεί το κοινό ή ακόμα και σε μερικές περιπτώσεις υπάρχει έρωτας προς σ'αυτόν,όπως μερικές γυναίκες μου έχουν πει.Πιστεύω πως ο Jaime Dornan είναι από τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου.Όπως για παράδειγμα αν γράψεις το όνομά του στο google μπορείς να ξοδέψεις πολλές ώρες απολαμβάνοντας τον ίσως επειδή είναι μοντέλο του Calvin Klein.Σκοτώνοντας τον οι σεναριογράφοι έδωσαν σε όλους την αίσθηση του ρίσκου και τι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια.Όλοι μπορεί να βρεθούν στο χείλος του γκρεμού.

                         Wetpaint Entertainment : Το επεισόδιο για τον χαρακτήρα σου ήταν συγκλονιστικό.Θα δούμε την συνέχεια του Jimini Cricket?

Raphael Sbarge : Το επιτελείο των ηθοποιών είναι μεγάλο και συνεχώς ο κόσμος με ρωτάει πότε θα δούμε περισσότερα.Ήταν ένα αρκετά επίπονο επεισόδιο αλλά προφανώς έκρυβε και μια μεγάλη δόση ελπίδας.Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα για την ιστορία του Jimini Cricket τα οποία δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω.

                          Wetpaint Entertainment : Τί συμβαίνει με τον άλλον σου εαυτό?Με αυτόν που βρίσκεται στο παρών?

Raphael Sbarge : Υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις με τον Archie και το τι θα του συμβεί καθώς με την δουλειά του ανοίγουν ορίζοντες μπροστά του και θα έχει πολλές ευθύνες να αντιμετωπίσει.

                          Wetpaint Entertainment : Αναφέρθηκες πριν για κάποιο αποκορύφωμα.Εννοείς αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στην  Έμμα και την δήμαρχο?

Raphael Sbarge : Ειλικρινά ξέρουμε ότι σε μερικά επεισόδια πρέπει να τελειώσει όλο αυτό.Οπότε αυτό που λέω είναι ότι πρόκειται να δείτε μια συναρπαστική συνέχεια για το αποκορύφωμα ανάμεσα στο κακό και στο καλό.Και γνωρίζουμε ήδη ποιοι είναι σε κάθε μεριά.Βλέπουμε επίσης την επιχείρηση κόμπρα να λαμβάνει μέρος.Προετοιμαστείτε για ένα εκπληκτικό ταξίδι...  

Source - Wetpaint.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου