Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συνέντευξη της Lana Parrilla στο TvGuide



Πριν λίγες μέρες η αγαπημένη ηθοποιός Lana Parrilia (Regina Mills/Evil Queen) έδωσε συνέντευξη στο TvGuide. Μίλησε για την μοναξιά της Regina και την επερχόμενη επανασύνδεση με την μητέρα της.


Καημένη Regina! Δεν μπορεί να ησυχάσει ούτε για λίγο.
Πιστεύω ότι είναι πραγματικά μόνη, είναι θλιβερό για την Regina να μένει στο Storybrooke χωρίς κανέναν. Ακόμα και ο Gold βρίσκεται εκεί αλλά ταυτόχρονα απουσιάζει.


Σύντομα θα έχει την μητέρα της! Πως πιστεύεις ότι θα νοιώσει γι'αυτην μετά από τόσα χρόνια?
Πιστεύω ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα γίνει εκείνο το μικρό κορίτσι. Όσο πόνο και αν της έχει προκαλέσει, στην τελική είναι η μητέρα της και την αγαπάει. Πιστεύω ότι για πολλούς αυτή είναι η αληθινή σχέση γονέα-παιδιού. Ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε στραβά, και φρικτές προδοσίες λαμβάνουν χώρα, υπάρχει μια σύνδεση που είναι αναμφισβήτητη και δεν θα μπορούσε ποτέ να σπάσει από κανέναν. Έτσι, θέλω να είστε σίγουροι ότι αυτή η σύνδεση υπάρχει ακόμα και μέσα στις συγκρούσεις, ακόμα και όταν ρίχνουν πύρινες μπάλες η μια στην άλλη. Τόσο πολύ ώστε η Regina να κατηγορήσει την Χιονάτη για το θάνατο του Daniel, όταν είδε την μητέρα της να ξεριζώνει την καρδιά του Daniel μπροστά της και να την συντρίβει.
Τα παιδιά, πολλές φορές, δεν μπορούν να βλάψουν τους γονείς τους επειδή πρέπει να ζουν μαζί τους, πρέπει να τους αγαπάνε. Όταν είσαι παιδί δεν μπορείς να πάρεις το ποδήλατο σου και να πας να ζήσεις μονός σου. Ζεις μαζί τους και πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό Πιστεύω ότι το έχει κάνει συχνά αυτό με την μαμά της. Έχει βρει πολλές δικαιολογίες και έχει ρίξει το φταίξιμο σε άλλους έτσι ώστε να μπορεί να συνυπάρχει και να αγαπάει την μητέρα της και να την αγαπάει κι εκείνη, παρόλο που πρόκειται για ένα είδος ανώμαλης και μη υγιούς αγάπης. Και θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι η Κακιά Βασίλισσα. Άλλα πιστεύω ότι θα είναι διαφορετική. Πρέπει να είναι. Μεγάλωσε με διαφορετικό τρόπο. Και τώρα που έχει χάσει τα πάντα και είχε αυτή την μεγάλη αποκάλυψη, θα πρέπει να βρει καινούργιους τρόπους να χειριστεί την Cora.


Σου έκανε έκπληξη το γεγονός ότι η στοχοποίηση της Regina από την Cora θα ήταν ο τρόπος που θα τελείωνε το πρώτο μισό της σαιζόν;
Συνεχώς εκπλήσσομαι. Από την άλλη, δε συμφωνώ πάντα με όλα παρεμπιπτόντως. Και υπάρχει μια εσωτερική πάλη. Αλλά σκέφτομαι "οκ, περί τίνος πρόκειται; Που διαφωνείς;". Η Meryl Streep έχει πει "όταν διαβάζεις μια σκηνή που μισείς ή που δεν σου αρέσει, εκεί βρίσκεται το ζουμί του χαρακτήρα. Επομένως πρέπει να μπεις κι άλλο στην πραγματικότητα του χαρακτήρα." Άρα αναγκάζομαι να εμβαθύνω περισσότερο. Δεν μου αρέσει που η Regina σκοτώνει τον Archie για τον απλό λόγο ότι αυτός εκπροσωπεί τη συνείδηση όλων. Δεν καταλαβαίνω το γιατί να το κάνει. Προφανώς κάτι άλλο παίζεται. Αλλά αυτό εκπροσωπεί ο Archie.


Είναι αυτό το σημείο που η Regina αλλάζει;
Ασφαλώς. Ήταν αυτή η σκηνή που η Χιονάτη λέει στη Βασίλισσα "ξέρω ότι η γυναίκα που γνώρισα υπάρχει ακόμα μέσα σου, η γυναίκα που μου έσωσε τη ζωή." Πραγματικά πιστεύω ότι εκείνη η γυναίκα κάπου υπάρχει μέσα της. Μερικές φορές χάνεται, είτε στιγμιαία είτε για περισσότερο αλλά στη Regina υπάρχουν προοπτικές εξιλέωσης. Την φέρνουν σε επαφή με τον εαυτό της πριν τις προδοσίες, πριν το τραύμα, πριν καταστραφεί ψυχολογικά. Ένα μικρό περιστατικό, η λάθος επιλογή ή η λανθασμένη απόφαση κάποιου ή κάποιου είδους προδοσία μπορούν να καταστρέψουν κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής του. Εκεί βρίσκεται η Regina.


Πώς σε έχει επηρεάσει η ενσάρκωση της Regina;
Έγραψα τις προάλλες στον Eddy και τον Adam (παραγωγοί) και τους είπα "θέλω να σας ευχαριστήσω. Έχω ωριμάσει πολύ." Μεγάλωσα παίζοντας αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν είναι τόσο εύκολο πάντα. Πιστεύω ότι κάθε χαρακτήρας είναι μια σύζευξη του πραγματικού σου εαυτού και του ίδιου του χαρακτήρα. Πόσο ποσοστό ανήκει όμως στον χαρακτήρα και πόσο σε σένα; 

πηγή: TvGuide

Special Thanks to Tsak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου