Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Review - 2x13

ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ο Ραμπελ φεύγει από το Storybrooke για πρώτη φορά μαζί με την Έμμα και τον Χένρι. Φαίνεται υπερβολικά νευρικός ενώ στο αεροδρόμιο του ζητάνε να βγάλει αυτά που φοράει με αποτέλεσμα για λίγο να ζαλιστεί και παρολίγον να χάσει την μνήμη του. Όμως έξω από την πόλη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μαγεία και αγχώνεται ακόμη πιο πολύ. Η ώρα όμως έφτασε καθώς μπαίνει στο αεροπλάνο και απέχει μόλις 42 λεπτά από τον γιο του.

Στο Storybrooke κάνει την εμφάνισή του ο Μικροσκοπικός. Η Ρετζίνα του δίνει κάτι και τον ξανακάνει μεγάλο. Αυτός ζητά εκδίκηση από τον Πρίγκιπα του οποίου τελικά το πραγματικό όνομα είναι... Ντέιβιντ! Ο Πρίγκιπας όμως δεν είναι ο πραγματικός υπεύθυνος καθώς την λαμογιά στον παραμυθόκοσμο την έκανε ο νεκρός αδερφός του. Ο Τάινι πέφτει σε ένα μαγικό πηγάκι, γίνεται μικρός και τον σώζουν από τον θάνατο. Αυτός τους εμπιστεύεται και ξεκινάνε να φυτέψουν μαγικά φασόλια για να επιστρέψουν στο Μαγεμένο Δάσος! Ο Χόρχε Γκαρσία παραμένει στο Once Upon a Time!!!

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ
Ο Μικροσκοπικός είναι ο πιο μικρός από τους γίγαντες και όλοι τον πειράζουν. Εκείνος πηγαίνει στους ανθρώπους όπου γνωρίζει τον Τζέιμς και την Τζακ και τους θεωρεί φίλους. Ο βασιλιάς (Lost Reunion) παγιδεύει τον Τάινι μέσω του Τζέιμς και τον στέλνει στον κόσμο του. Εκεί κλέβουν όλο τον θησαυρό των γιγάντων και τους σκοτώνουν όλους εκτός από τον Τάινι. Ένας γίγαντας του δίνει ένα μαγικό φυτό όπου μπορεί σε άλλη γη να φυτρώσει φασόλια. Και εκείνος από τότε το κρατάει και μισεί τους ανθρώπους.

Βαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10
Quote Επεισοδίου : My Name Is Rumbelstiltskin. And We Are Gonna Find My Son!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου