Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Review - 2x16 - The Miller's Daughter


Σε αυτό το θέμα μπορείτε να κάνετε το σχόλιο σας για το 16ο επεισόδιο της σεζόν. Τα παρακάτω περιέχουν spoilers.

ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ




O Rumpel, η Emma, Ο Neal και ο Henry γυρίζουν στο Storybrooke, ενώ η Cora με την Regina ετοιμάζονται να πάνε στο μαγαζί του Rumpel.
Στο μαγαζί ο Rumpel λέει στην Mary Margaret ότι η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσει το κερί για να σκοτώσει την Cora και αυτός να σωθεί. Η Emma για άλλη μια φορά χρησιμοποιήσει μαγεία και "ασφαλίζει" το μαγαζί. H Cora με την Regina καταφτάνουν στο μαγαζί και προσπαθούν να φτάσουν στο Rumpel, αλλά η Cora καταλαβαίνει ότι απειλείτε η καρδιά της και στέλνει την Regina να την πάρει. H Mary Margaret βρίσκει την καρδιά και την μαγεύει. Όταν φτάνει η Regina, της λέει ότι πήγε να βρει την καρδιά για να της την δώσει, γιατί είναι ο μόνο τρόπος να την αγαπήσει η μητέρα της.
Παράλληλα ο Rumpel μιλάει στο τηλέφωνο με την Bell.
Τελικά η Cora σπάσει όλες την αντιστάσεις τους και φτάνει στο Rumpel, Την ρωτάει αν τον αγάπησε ποτέ, και αυτή του λέει ότι είναι ο λόγος που "έβγαλε" την καρδιά του, ήταν η αδυναμία της.
Λίγο πριν τον σκοτώσει εμφανίζεται η Regina και της "βάζει" την καρδιά και αμέσως καταλαβαίνουμε την αλλαγή της Cora, αλλά λίγα λεπτά μετά, πριν προλάβει να φτάσει εκεί η Mary Margaret και να την αποτρέψει, πεθαίνει.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ



Η Νεαρή Cora πηγαίνει να πουλήσει το αλεύρι της. Εκεί γίνεται μια παρεξήγηση, η Πριγκίπισσα Eva την ρίχνει κάτω, και η Cora αναγκάζεται να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη. Αργότερα γίνεται ένας χορός για να "πουλήσει" ο Βασιλιάς το γιο του. O Βασιλιάς βλέποντας την Cora θέλει να την διώξει αλλά αυτή του λέει ότι μπορεί να κάνει το άχυρο χρυσό. Έτσι την αναγκάζει να μείνει όλο το βραδύ στο πύργο. Καθώς η Cora ψάχνει τρόπο να δραπετεύσει εμφανίζεται η Rumpel. H συμφωνία τους είναι να μάθει στην Cora να κάνει το άχυρο χρυσό και ο Rumpel θα πάρει το πρώτο της παιδί. Τελικά η Cora τα καταφέρνει και δέχεται την πρόταση γάμου από τον πρίγκιπα. 
Μια μέρα πριν το γάμο λέει στο Rumpel ότι ο γάμος δεν είναι αυτό που θέλει αλλά το να φύγουν μαζί. Έτσι αυτός αλλάζει το συμβόλαιο και αντικαθιστά το ορό του συμβόλαιο. Πλέον δεν του χρωστάει το πρώτο της παιδιά αλλά το παιδί που θα κάνει με τον Rumpel.
Το βραδύ ο Rumpel την περιμένει στο δασός για να φύγουν. Αυτή εμφανίζεται αλλά του λέει πως δεν μπορεί να πάει μαζί του, επίλεξε να μην "πάρει" την καρδιά του βασιλιά, αλλά έβγαλε την δικιά της για να μην την εμποδίζει τίποτα. Αργότερα βλέπουμε να παρουσιάζει την κόρη της Regina στο λαό και να λέει ότι μια μέρα θα γίνει Βασίλισσα.

Βαθμολογία 9.5/10
Quote: "This is would've been enough, You would've been enough" - Cora


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου