Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Review - 2x17 - Welcome to Storybrooke

Σε αυτό το θέμα μπορείτε να κάνετε το σχόλιο σας για το 17ο επεισόδιο της σεζόν. Τα παρακάτω περιέχουν spoilers.
ΠΑΡOΝ

Η Regina κηδεύει την μητέρα της. Ο Gold της λέει να σταματήσει την μανία της για εκδίκηση και ότι δεν μπορεί να τα έχει όλα, αλλά αυτή δεν φαίνεται να πείθεται και είναι διατεθειμένη να σκοτώσει την Mary Margaret και να πάρει τον Henry. Έτσι προσπαθεί να βρει ένα ξόρκι της μητέρας της που θα της προσφέρει και τα δυο.
Παράλληλα η Mery Margaret είναι σε άσχημη κατάσταση μετά από αυτό που έκανε και οι υπόλοιποι προσπαθούν να την βοηθήσουν, ο Gold πηγαίνει στο σπίτι της και τους λέει για την Regina και ότι ο μονό τρόπος είναι να την σκοτώσουν. Ακούγοντας αυτά ο Henry αντιδρά και έχει σκοπό να βάλει τέλος στην μαγεία στο Storybrooke.
Ο Henry βρίσκει εκρηκτικά και θέλει να ανατινάξει το πηγάδι αλλά η Regina δεν τον αφήνει. Εκεί την στιγμή φτάνουν και οι άλλοι και τελικά ο Henry πείθει την Regina να μην χρησιμοποιήσει το ξόρκι.
Αργότερα η Mary Margaret πηγαίνει στο σπίτι της Regina και της ζητάει να την σκοτώσει για να τελειώσουν όλα. Η Regina συνειδητοποιεί ότι η καρδιά της Mary Margaret άρχισε να μαυρίζει και ότι τελικά αυτό θα τους κατάστρεψε και με αυτό τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει, έτσι την αφήνει να ζήσει. Στην τελευταία σκηνή μαθαίνουν ότι ο υποτιθέμενα ασχέτως περαστικός Greg είναι ο μικρός Owen.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ένας πατέρας με τον γιου του κατασκηνώνουν στο δάσος και κάποια στιγμή ακούγονται δυνατοί ήχοι και πιστεύουν ότι έρχεται καταιγίδα. Την άλλη μέρα βρίσκουν μια πόλη που κυριολεκτικά ξεφύτρωσε διπλά στο δασός, το Storybrooke.
Η Regina ξύπνα μετά την κατάρα, και καταλαβαίνει ότι πέτυχε. Κανένας δεν θυμάται την προηγούμενη ζωή του και αυτή είναι δήμαρχος της πόλης.
Καθώς βλέπουμε την καθημερινότητα τους, ο πατέρας με τον γιο πηγαίνουν στο μαγαζί της Granny αναζητώντας μέρος να μείνουν, και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Regina και προσπαθεί να επισπεύσει τα πράγματα για να φύγουν.
Περνώντας οι μέρες η ζωή στο Storybrooke γίνεται βαρετή και η Regina δεν νοιώθει την ευτυχία που θα έπρεπε. Έτσι καλεί τον Kurt και τον γιο του για φαγητό και του προτείνει να μείνουν στο Storybrooke, αλλά αυτός της λέει ότι η ζωή τους είναι πίσω το New Jersey. Λίγο πριν φύγουν η Regina (μέσω της καρδιάς του) λέει στο Graham να του σταματήσει και να συλλάβει τον πατέρα αλλά ο Kurt είναι πίσω της και την ακούει. Στο τέλος ο Graham τον συλλαμβάνει και ο μικρός Owen φεύγει. Στην προσπαθεί του να βρει τον πατέρα του γυρνάει πίσω με τον αστυνομία αλλά δεν βρίσκουν του το Storybrooke.

Βαθμολογία : 9.5/10
Quote: "There's a piece of your heart missing" - Regina
"Well, you tell yourself you did the right thing, and if you say it often enough, one day you might actually believe it." - Mr. Gold

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου