Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Review - 2x18 - Selfless, Brave and True


Σε αυτό το θέμα μπορείτε να κάνετε το σχόλιο σας για το 18ο επεισόδιο της σεζόν. Τα παρακάτω περιέχουν spoilers.

ΠΑΡΟΝ

Η Mary Margaret τελικά σηκώνεται από το κρεβάτι και αποφασίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει μονή της αυτό που της συμβαίνει.
Παράλληλα ο Neal λέει στην Emma ότι έρχεται η Tamara στο Storybrooke.
Ενώ η Mary Maegaret είναι στο δασός βρίσκει ένα παρατημένο τροχόσπιτο και μέσα τον August, που έχει γίνει όλος ξύλινος. Η Mery Margaret του λέει να γυρίσει πίσω στο Storybrooke και στον πατέρα του, αλλά δεν θέλει να τον δω έτσι όπως είναι.
Ο Neal λέει την αλήθεια στην Tamara για το ποιος είναι αλλά αυτή δεν φαίνεται να τον πιστεύει.
Εν τω μεταξύ το μαγαζί της Granny ο Regina συναντάει τον Greg και του λέει ότι της φαίνεται γνωστός, αλλά αυτός το αρνείται. 
Η Mary λέει στην Emma και τον Marco για τον August , και αποφασίζουν να ζητήσουν την βοήθεια της Mother Superior, αλλά λόγο τον πράξεων του δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αυτόν.
Η Tamara επισκέπτεται τον August και του προτείνει να φύγει από το Storybrooke προκείμενου να του δώσει το μαγικό φίλτρο που θα τον ξανακάνει άνθρωπο.
Ο Greg βρίσκει την Regina στο δωμάτιο του και εκείνη του λέει ότι τον θυμήθηκε και ότι ο πατέρας του έφυγε από το Storybrooke λίγο μετά από αυτόν.
Καθώς πηγαίνουν να βρουν τον August, ο Marco λέει στην Mery Margaret την αλήθεια για την ντουλάπα και αυτή βγάζει προς τα έξω ένα πιο κακό της εαυτό Ο August καλεί την Emma από το αστυνομικό τμήμα για να την προειδοποιήσει αλλά εμφανίζεται η Ταμαρα ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ (ΞΥΛΙΝΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) AUGUST ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Τελικά η Mother Supirior τον σώζει αλλά γίνεται πάλι αγόρι.
Αργότερα η Mary Margaret λέει στον David για την μαυρισμένη καρδιά.
Στην τελευταία σκηνή η Her καλεί τον Greg και βλέπουμε ότι τελικά είναι η Tamara.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ενώ ο August βρίσκεται το Phuker, στις 24/10/11, ξυπνάει στις 8:15 από ένα οξύ πόνο στο πόδι και βλέπει ότι μετατρέπεται σε ξύλο. Έτσι πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά χωρίς αποτέλεσμα, εκεί τον βρίσκει ένας τύπος και του λέει για τον Δράκο.
Την ώρα περιμένει, διπλά του βλέπουμε την Tamara.
Ο Δράκος του λέει ότι μπορεί να τον βοηθήσει αλλά θέλει ένα αγαπημένο του αντικείμενο και 10.000 δολάρια. Φεύγοντας ξανασυναντάει την Tamara και τον κερνάει ένα ποτό. Κάποια στιγμή σηκώνεται να μιλήσει το τηλέφωνο και ο August της κλέβει τα λεφτά και φεύγει.
Αργότερα πηγαίνει στο Δράκο και παίρνει το φίλτρο αλλά καθώς φεύγει τον βρίσκει η Tamara και του παίρνει το φίλτρο.
H Tamara γυρίζει στο Δράκο και το σκοτώνει (με την ιδία ηλίθια συσκευή που σκότωσε τον ΞΥΛΙΝΟ August).
Τελικά βλέπουμε ότι η Tamara δεν έπεσε καθόλου τυχαία πάνω στον Neal αλλά όλα είναι μέρος κάποιου σχεδίου.
Βαθμολογία: 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου