Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Review - 2x21 - Second Star to the Right


Σε αυτό το θέμα μπορείτε να κάνετε το σχόλιο σας για το προτελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Τα παρακάτω περιέχουν spoilers.

ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η Tamara λέει στο Neal ότι θα πάει για τρέξιμο. Ακούγοντας φασαρίες βγαίνει έξω και "σώζει" τον Dr Whale από την πατέρα του. Η Emma ο David η Mary Margaret και ο Henry πηγαίνουν στο γραφείο της Regina και καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την εξαφανίσει της. Ο Greg βασανίζει την Regina για να μάθει που είναι ο πατέρας του. Η Mary Margaret με τον David ζητούν την βοήθεια του Gold για να βρουν τη Regina και η Emma πηγαίνει στο δωμάτιο του Neal. Τελικά με την βοήθεια του μαγικού φίλτρου βρίσκουν που είναι η Regina, αλλά καθώς πηγαίνουν να σταματήσουν τον Greg, η Tamara επιτίθεται στην Emma και στον Neal, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στην προσπάθεια της Tamara να ξεφύγει χρησιμοποιεί ένα μαγικό φασόλι και ο Neal εξαφανίζεται μέσα από την πύλη. Στην τελευταία σκηνή η Regina λέει στην Mary Margaret και στο David για τη "σκανδάλη".

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ




Μετά το πέρασμα από την πύλη, ο Μπει βρίσκεται στην Αγγλία του 19ου αιώνα Εκεί 6 μήνες μετά, ζει στους δρόμους και μια μέρα μπαίνει σε ένα σπίτι για να βρει τροφή έτσι γνωρίζει την Wendy. Αυτή τον κρύβει στο σπίτι μέχρι που το καταλαβαίνουν οι γονείς της και του επιτρέπουν να μείνει. Ένα βράδυ η Wendy του λέει για μια σκιά που έρχεται και παίρνει τα παιδιά στη Χώρα του Ποτέ. Μια νύχτα η Wendy πηγαίνει μαζί του αλλά το άλλο πρωί γυρνάει και του λέει ότι δεν είναι αυτό που περίμενε και ότι η σκιά θα γυρίσει για να πάρει ένα από τα αδέρφια της. Στην προσπάθεια του Μπει να σώσει τη οικογένεια της πηγαίνει με την σκιά. Στο τέλος καταλήγει στην θάλασσα, και εκεί τον βρίσκει ο Hook.

Βαθμολογία 9.5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου