Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πολλά Spoilers από την 3η σεζόν!

Πολλά Spoilers από όλο το καλοκαίρι για την 3η σεζόν της σειράς :

Θα δούμε πως η Μουλάν και η Ορόρα βοήθησαν τον Φίλιπ να πάρει πίσω την ψυχή του, πριν βρουν τον Μπέιλ;
Περίπου. Θα μας δείξουν την ιστορία αλλά κάτι θα ειπωθεί. Όχι όμως τώρα καθώς δεν θα μπορούσε να ρωτήσει ο Μπέιλ. Αυτό που προσπαθούμε στην 3η σεζόν, είναι να επικεντρωθούμε στους βασικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου των 6 στο πλοίο και στον Νιλ. Θα δούμε και την ιστορία του Φίλιπ, όχι όμως τώρα.

Υπάρχει περίπτωση, Άριελ και Ρετζίνα να έχουν ήδη συναντηθεί; Μήπως ήταν η Άριελ, η γοργόνα από το 1x12 που ανέφερε η Ρετζίνα;
Ίσως δούμε κάποιο Flashback γι'αυτήν την περίπτωση...

Πριν 1 χρόνo, το OUAT είχε ένα επεισόδιο περίληψη της 1ης σεζόν πριν ξεκινήσει η νέα. Θα ξαναγίνει αυτό φέτος;
Ναι θα ξαναέχουμε 1 τέτοιο επεισόδιο και θα λεγεται "Once Upon a Time: Ταξίδι στην Χώρα του Ποτέ" και θα μεταδοθεί στις 29/09 πριν την μεγάλη έναρξη της σειράς.

H Joanna Garcia θα παίξει την Άριελ! Πότε θα την δούμε;
Μάλλον στο 6ο επεισόδιο που έχει τίτλο "Ariel". Υπάρχουν πάντως κι άλλες γοργόνες σε άλλους κόσμους όπως στου Πήτερ Παν!

Τι θα συμβεί στον Χένρι;
Όλοι μαζί προσπαθούν να σώσουν τον Χένρι, η πραγματική ερώτηση είναι τι θα συμβεί αν και πότε θα τον σώσουν. Θα πάει με την Έμμα, την Χιονάτη και τον Πρίγκιπα; Ή η κακιά Βασίλισσα έχει άλλες ιδέες στο μυαλό της; Πρώτα θα δούμε γιατί ο Πήτερ Παν θέλει τον Χένρι και αυτό θα γίνει στα πρώτα επεισόδια της σειράς, αλλά όπως σε κάθε μυστήριο, δεν θα ξέρετε όλη την εικόνα έως ότου δείτε και τα 11 επεισόδια.

Θα δούμε σκηνές Χιονάτης/Έμμα; Επίσης, η Χιονάτη θα ξαναδείξει τις ικανότητες της ως πολεμίστρια;
Ναι και ναι. Ως μαμά και κόρη, μαζί γενναία πήγαν στην Χώρα του Ποτέ και είναι μια δυναμική οικογένεια. Η Μαίρη και η Έμμα δεν έχουν την δυνατότητα να δεθούν, αλλά η Χιονάτη και η Έμμα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Στο επεισόδιο 3x06 θα εισαχθεί ένας νέος χαρακτήρας, ο Πρίγκιπας Έρικ.

Κάποιο νέο για την Άριελ;
Όπως μας έχουν πει οι παραγωγοί, η Άριελ συνδέεται με έναν χαρακτήρα που ήδη ξέρουμε. Είναι κάποια η οποία θέλει να δει τον κόσμο. Θα την δούμε με ένα πολύ σοκαριστικό τρόπο. Ίσως την δούμε στην Χώρα του Ποτέ όπου υπάρχουν κι άλλες γοργόνες, όχι όμως καλές. Το καλό είναι όμως ότι θα δούμε και τον Πρίγκιπα Έρικ! 

Σύμφωνα με την Lana Parrilla, η Κακιά Βασίλισσα και οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσω στην διαδρομή για την Χώρα του Ποτέ, κάποια πλάσματα πανέμορφα. Όχι ακριβώς γοργόνες, αλλά σειρήνες. Στο 3ο επεισόδιο, η Ρετζίνα θα βρει τον έρωτα μάλλον στο πρόσωπο του Ρόμπιν Χουντ ο οποίος θα εμφανιστεί και στο Spin Off της σειράς. Ο έρωτας της Ρετζίνα πρέπει να είναι πολύ άντρας, λέει η Lana.

Στο 3x05 θα δούμε τον Λίαμ, ένα 35αρη βρετανό με μαύρα μαλλιά. Μεγάλωσε ορφανός αλλά τώρα είναι καπετάνιος σε καράβι, και το πλήρωμά του τον σέβεται πολύ και τον συμπαθεί. Επίσης, ίσως δούμε τον Devin, ένα 14χρονο παιδί που μάλλον θα είναι από τα Χαμένα Παιδιά του Πήτερ Παν. Θα τον δούμε να είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Θα επιστρέψει ο Μαγικός Καθρέφτης;
Νομίζω θα δούμε μια στιγμή την οποία δεν την έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ αλλά θα τότε θα καταλάβετε πόσο πολύ θα θέλατε να την είχατε δει. Όταν την δείτε, θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα του στυλ " Ω Θεέ μου, δεν το είδαμε αυτό!"

Υπάρχει μεγάλο στόρυ μεταξύ Ράμπελ και Πήτερ Παν. Υπάρχει μεγάλος λόγος που ο Γκολντ είπε 'αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να φοβάστε, είναι αυτός'. Ο Πήτερ Παν είναι ένας πολύ, πολύ, πολύ έξυπνος άνθρωπος. 

Ο νέος έρωτας της Ρετζίνα θα έρθει στα πρώτα 5 επεισόδια(μάλλον στο 3ο όπως είπαμε παραπάνω), και θα έρθει με τρόπο που θα περιμένουμε. 

Στο 2ο επεισόδιο, θα δούμε την κλασσική μάχη 'Ρετζίνα VS Χιονάτη/Πρίγκιπα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου