Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Review - 2x12 - In The Name of the Brother




Παρακάτω μπορείτε να σχολιάσετε το 12ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Προχωρήστε στο θέμα μόνο εάν έχετε δει το επεισόδιο γιατί είναι γεμάτο spoilers.

ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ


Το επεισόδιο ξεκινάει από κει που μας άφησε το φινάλε του 11ου. Η Belle εχει χάσει τις μνήμες της κανονικής ζωής της, ο Hook εχει τραυματιστεί από το αμάξι, και ο οδηγός είναι αναίσθητος. Στο σημείο λοιπόν σπεύδει η πριγκιπική οικογένεια και ένα ασθενοφόρο παίρνει τον άγνωστο άντρα. Στο νοσοκομείο τώρα, ο Rumpel επισκέπτεται την Belle αλλά αυτή τον διώχνει. Παράλληλα η Emma μιλάει με τον Hook και υπόλοιποι σκέφτονται τρόπους να αντιμετωπίσουν την "απειλή". Τελικά αποφασίζουν ότι δεν πρέπει να αφήσουν τον άντρα να πεθάνει. Άλλα ο Dr.While εξαφανίζεται και η Ruby πηγαίνει να τον βρει. Μετά από μια μεγάλη συζήτηση τον πείθει να βοηθήσει. Ο Rumpel κλείνει μια συμφωνία με την Cora, και ο καθένας από την μεριά του έχει σκοπό να πάρει το παιδί του πίσω.  Η Cora βρίσκει την Regina, που είναι πολύ διστακτική μαζί της στην αρχή, αλλά τελικά την πείθει ότι με την βοήθεια της μπορεί να πάρει τον Henry πίσω (ΤΙ ΘΥΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ).... Η Emma "ανακρίνει" τον άγνωστο άντρα, αλλά αυτός δεν της λέει την αλήθεια για το τι είδε πραγματικά. Στο τέλος ο Rumpel πηγαίνει στο σπίτι της Emma και της ζητάει να του ξεπληρώσει την χάρη. Έτσι της λέει ότι θα φύγουν μαζί για να βρει τον γιο του.

AΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η πατέρας του Victor τον πιέζει να μπει στο στρατό, έτσι του κόβει την "επιχορήγηση" και αναγκάζεται να σταματήσει το έργο του. Τότε εμφανίζεται ο Rumpel και του ζητάει να κανουν μια συμφωνία. Να συνεχίσει την δουλειά του και να μάθει ότι ξέρει στο Rumpel. Στην συνεχεία ο αδερφός του Victor σκοτώνεται, αλλά η προσπάθειες του να τον φέρει πίσω στην ζωή δεν έχουν αποτέλεσμα και ο Victor λέει στο Rumpel για το θέμα με την καρδιά. Εκεί "σκαρώνουν" αυτά που είδαμε στο 5o επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Τελικά ο Victor με την βοήθεια της μαγεμένης καρδιάς που πήρε από την Regina επαναφέρει τον αδερφό του, αλλά δεν είναι ο ίδιος. Με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον πατέρα τους. Ο Victor όμως είναι αποφασισμένος να το σώσει.

Βαθμολογία 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου