Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πολλά και Μεγάλα Σπόιλερ για την συνέχεια!

Η σειρά θα επισκεφτεί ένα νέο βασίλειο αυτή τη σεζόν, κατά την οποία οι θεατές θα πάρουν πληροφορίες για έναν σημαντικό κάτοικο της εν λόγω γης. Ο χαρακτήρας όμως δεν θα κάνει ντεπούτο φέτος αλλά στην 3η σεζόν. Εν τω μεταξύ ο Ντέιβιντ θέλει να επιστρέψει σπίτι του. Όσο και να του αρέσει ο ηλεκτρισμός, του λείπει το σπαθί του, το κάστρο του, το άλογό του. Θέλει να ξαναχτίσει την χώρα του. Και σε αυτό θα τον στηρίξουν πολλοί. 

Θα δούμε την 1η εβδομάδα της κατάρας στο επεισόδιο στις 17 Μαρτιου. Θα δούμε πάλι τον Σερίφη. Θα δούμε πως ήταν αυτή η πρώτη εβδομάδα το 1983 και πως νιώθει η Βασίλισσα που νίκησε. Θα ρίξουμε και μια ματιά όταν η Ρετζίνα πήγε να υιοθετήσει τον Χένρι. Στο ερώτημα γιατί να δούμε Flashbacks; Η απάντηση από τους παραγωγούς είναι "όταν δείτε το επεισόδιο, αυτή η απάντηση θα γίνει πολύ ξεκάθαρη." 

Η σχέση μεταξύ Ράμπελ και Μπέι είναι σε μια θλιβερή κατάσταση αλλά θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή του παιχνιδιού στο 2x22. Όσο για την σειρήνα και την προειδοποίηση που έδωσε στον Σκοτεινό, ο παραγωγός απαντά : "έχει μάθει ο Ραμπελ από τα λάθη του; Τι πιθανότητες δίνετε στον Χένρι;"

Όσο για το Spin Off με τον τρελοκαπελά οι παραγωγοί λένε : "Ο ηθοποιός είναι πολύ πιεσμένος αυτόν τον καιρό και δεν έχει χρόνο. Δεν σχεδιάζουμε να το κάνουμε με κάποιον άλλον. Δεν ξέρουμε πότε θα έχει χρόνο για μας."

Η Ρετζίνα η Κακιά Βασίλισσα θα κάνει ένα μεγάλο Comeback, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Όσο για τον Χουκ, θα τον δούμε να πηγαίνει πίσω με έναν πολύ αστείο τρόπο. Αλλά θα έχουμε ερωτικό τρίγωνο με την Έμμα και τον Νιλ; Θα μπορούσε να συμβεί, λένε οι παραγωγοί.

Σε ένα επερχόμενο επεισόδιο αφιερωμένο στην Πεντάμορφη, θα μάθουμε πολλά για έναν άλλο χαρακτήρα. Την Lacey. Θα είναι πολύ ενδιαφέρων λέει η Emilie De Ravin. Είναι το αντίθετο της Πεντάμορφης. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ ενδιαφέρον με τον Κ. Γκολντ. Αλλά η Πεντάμορφη θα ανακτίσει τις αναμνήσεις της; "Έχετε ελπίδα και πίστη", λένε οι παραγωγοί.
Άρα καταλαβαίνουμε ότι Lacey = Πεντάμορφη.

Επίσης σε αυτήν την σεζόν θα δούμε : Το που πήγε ο August όταν έφυγε και τί έκανε (μην περιμένετε απαντήσεις φέτος για το πως ήξερε ότι ο Νιλ είναι ο Μπέι). Θα δούμε ιστορίες με τον Χουκ και τον Μπέι. Και θα δούμε ρομάντζο για την Ρετζίνα! Όλα τα κίνητρά της είναι για την αγάπη. Έχει τεράστια ικανότητα για την αγάπη, μας αποκαλύπτουν οι παραγωγοί ενώ η ίδια η ηθοποιός λέει : "Κρατάει τα πάντα για τον κατάλληλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου